Magnesiummassage

Magnesium is een mineraal dat belangrijk is voor de vorming van botten en tanden, en voor een goede werking van de spieren. Het speelt ook een belangrijke rol bij de overdracht van zenuwprikkels.

Bij een langdurig tekort hebt aan magnesium kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten ontstaan. Naast onrust, hoofdpijn of migraine hebben de klachten met name betrekking op stress, spieren, energie, weerstand en bloeddruk.

Veel mensen hebben een magnesiumtekort en slikken daarvoor magnesiumpillen. Het lichaam neemt hiervan slechts 20% tot 40% op, opname via de huid daarentegen is veel sneller en effectiever! Via de haarzakjes en zweetklieren wordt magnesium chloride, de lichaamseigen stof in magnesiumproducten, binnen enkele minuten voor minimaal 90% opgenomen. Dit kan een licht prikkend of tintelend gevoel geven, omdat magnesium chloride een natuurlijk zout is.

U kunt bij mij ook een heerlijk ontspannende magnesiummassage boeken, waarbij ik gebruik maak van de magnesiumgel van VitaCura.

Ook verkoop ik diverse magnesiumproducten van VitaCura.